Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.12.2008 14:00 | Prominenti

Najhlúpejšia celebrita: Vyhral Rochnyak! Ale prišiel o prácu...

Rozhodnuté! Historicky druhou najhlúpejšou slovenskou celebritou sa stal podľa čitateľov Nového Času kaderník Paviel Rochnyak (23)!

Kompletné výsledky ankety Najhlúpejšia celebrita 2008 si pozrite TU>

Čerstvý držiteľ tohto prestížneho ocenenia však vzápätí musel prehltnúť trpkú prehru, prišiel o svoju reláciu Aha! - Dvaja v tom... Ako sa vyrovnal s takým rýchlym sledom triumfu a prehry? Paviela priazeň ľudí, ktorí mu do ankety neváhali poslať tisícky hlasov a pretlačili ho na stupienok víťazov, vôbec neprekvapuje.

„80 percent ľudí ma má veľmi rado. Ale viem, že nie som sympatický každému,“ povedal čerstvý držiteľ ocenenia vo veľkom rozhovore pre Nový Čas Nedeľa (celý už v zajtrajšom vydaní). Jeho nástup bol impozantný - od štartu vystrelil na čelo rebríčka a svojich súperov valcoval! K prvenstvu mu pomohlo dobre načasované spustenie markizáckeho Aha! - Dvaja v tom, kde exceloval s kolegami Toráčom a Minárikovou. Aj na pôsobenie v tejto šou má vlastné logické argumenty a - nezaprie ani obchodného ducha!

„Určite by som zo seba nerobil hlupáka zadarmo! Dobre to hrám, som super herec. Mám to v krvi,“ chváli sa radšej sám a zjavne tomu verí...Titul Najhlúpejšia slovenská celebrita však prichádza v čase, keď ukrajinský kaderník stráca vedľajší príjem! Podľa informácií Nového Času v Záhorskej Bystrici v ďalšom roku s jeho šou nepočítajú.

„Odvysielame plánovaný počet epizód Aha! - Dvaja v tom. Pokračovanie formátu sa v súčasnosti vyhodnocuje,“ kalí vodu hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. Rochnyak preberá titul po vlaňajších víťazoch - manželoch Nore a Braňovi Mojsejovcoch. Ani ich nesporné kvality však nestačili na zvyšných medailistov - striebornú Barboru Rakovskú a bronzovo-červenkastého Roberta Fica. V mene čitateľov všetkým blahoželáme!


Arpád Šoltész - Mužský skokan roka

Najväčší postup medzi mužmi spravil reportér TV JOJ Arpád Šoltész. Po proteste Mojsejovcov sa ešte musí preskúmať, či masívnou sebareklamou v Promi novinách neporušil etický kódex Najhlúpejšej celebrity.

Lucia Kollárová - Ženská raketa roka

V nomináciách pred rokom nebodovala. Teraz zúročila skúsenosti získané kritikou celebrít a bulváru v Teleráne. Jej mozgový potenciál naznačuje, že v tejto ankete ešte nepovedala posledné slovo!

Adela a Erika: Bolo to o prsia

Necelých päťsto hlasov chýbalo kráľovnej Smotánky Judínyovej, aby sa dotiahla na moderátorskú princeznú Banášovú... Erika, chce to viac tabletiek a nabudúce o prsia vyhráš!

Politikom sa zadarilo: Miki, nestíhaš!

Robert Fico bol od začiatku výrazným zjavom hlúpej ankety. Počínanie svojho politického soka nenechal nepovšimnutý fanklub Mikuláša Dzurindu, ale Miki na sebe ešte musí popracovať...

Nora a Braňo: Obhajcovia nesklamali
Tvrdá prehra po veľkom boji! Ani rok bez televíznej obrazovky nestačí na to, aby na ich perly ľudia zabudli... Ale uznáte, že Mojsejovci majú dôstojného nástupcu!

Celý bizarný rozhovor s držiteľom ocenenia Najhlúpejšia slovenská celebrita Pavielom Rochnyakom nájdete v aktuálnom vydaní týždenníka Nový Čas Nedeľa.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Ovládate chorvátčinu? KVÍZ pre pravých dovolenkárov: 10 fráz, ktoré MUSÍTE vedieť!
Súdny proces s exšéfom Najvyššieho súdu Štefanom Harabinom.
Poslanci koalície i opozície: Harabin by sa nemal stať členom súdnej rady
Švédsko – Slovensko ONLINE: Získajú naši mladíci bronz?
Ponorka Titan.
Záhada ponorky Titan ODHALENÁ: Bolo všetko inak? Takto mali zomrieť milionári
Z nemocnice v Chán Júnis exhumovali už asi 200 tiel.
Rokovania o mieri pretrvávajú: Ako pokračuje diskusia v Egypte?
Woman holds in her hands small basil plant with the earth during gardening day
Váš Tip
V kláštore na Zamagurí pestujú unikát: Čo s tým má kniha z stará 300 rokov?
Pád vetroňa v Martine vyšetruje polícia: Príslušníci začali trestné stíhanie
Ľudia v Bratislave sa tešia teplému a slnečnému počasiu.
Zo slnka sa dlho netešte: Stačí pár hodín a počasie sa dramaticky zmení!
Na snímke sanitka a záchranárske autá sú na mieste nehody vetroňa
Pri nehode vetroňa v Martine zahynul skúsený pilot († 62): Strašné, čo sa stalo po páde
Mimoriadna situácia v Partizánskom.
Foto
Stačilo 15 minút, aby ich vytopilo: Kvôli prietrži mračien vyhlásili v časti Partizánskeho mimoriadnu situáciu
Ilustračné foto
Ukrajinci si kľaknú len pri modlitbe, nikdy nie pred okupantmi! Rusko útočilo aj počas pravoslávnej Veľkej noci
(ilustr. foto)
Slovensko minulo na výskum v Tichom oceáne milióny eur: Kedy je naplánovaná najbližšia expedícia?