Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.01.2009 16:00 | Prominenti

Módna polícia z Plesu v opere: Kto očaril a kto pohorel? Diskutujte!

Komu sa ako podarilo zaujať na Plese v opere zhodnotili redaktorky Monika Blahová a Emi Vargová. Súhlasíte s ich názormi? Zapojte sa do diskusie!

273488

Simona Bubánová: Chcelo to viac grácie!

Monika: Nápaditý model, ale skôr pre punkovú princeznú, ktorá sa ani na tak gracióznej udalosti, ako je Ples v opere nedokáže vzdať svojho štýlu. Model pani Bubánovej si rozhodne pýta viac elegantnosti. A keď sme už pri tom, zanedbala aj účes. Natočiť, vypnúť, nablýskať...

4/10

Emi: Mám pocit, že som ju videla už aj krajšiu oblečenú. Vlani sa mi jej šaty na Plese v opere napríklad veľmi páčili. Teraz sa mi zdá, že kvôli dovolenke pri mori nemala dosť času na výber šiat, takže schmatla rýchlo to, čo jej prišlo pod ruky.

5/10

273487

Jarmila Lajčáková - Hargašová: Trendy fialová ruža

Monika: Moderátorka v šatách fialovej farby pôsobí zmyselne a zvodne. Dáma s jej vysokou a štíhlou postavou si môže dovoliť aj takto komplikovaný strih. Veľmi sa mi páči efektná ruža a účes. Jarka, kučierky vám pristanú. Možno by som ešte skúsila "čarovať" s doplnkami...

9/10

Emi: Veľmi sa mi páči táto decentná jednoduchosť. Fialová nie je trendy len v každodennej móde, ale aj čo sa týka plesových šiat. Mne neprekáža, že sa neovešala doplnkami, kvetina na pleciach to dokonale istila.

10/10

273634

Lucia Hablovičová: Originálna kráľovna večera

Monika: Áno, kľudne by som titul "kráľovnej večera" pridelila Lucii Hablovičovej. Tá prišla v "pokrčenej" fialovej róbe s dlhočiznou vlečkou od módneho návrhára Borisa Hanečku, ktorý jej na plese robil aj doprovod. najviac ma uchvátila kreácia na hlave - originálna a inšpirujúca.

10/10

Emi: Tak ako za ostatné roky, aj teraz bodovala. To čo ma absolútne dostalo, boli vlasy a jej "dekorácia". Nebála sa experimentovať a vyšlo to. Bola naozaj neprehliadnuteľná. Už sa teraz teším, čím prekvapia s Borisom na budúci rok.

10/10

273485

Nela Kočišová: Bolo to už aj lepšie...

Monika: Šaty sú síce krásne, ale žiada sa mi niečo oveľa honosnejšie. Veď pani Nela dobre vie, čo tým myslím... Každý rok patrí na tomto plese medzi najlepšie oblečené dámy, no tentokrát bola za šedú myšku. Nepáči sa mi manikúra, pomohli by aj honosnejšie doplnky a účes.

7/10

Emi: Kombinácia sivých šiat a fialových nechtov sa mi páči. Dokonca som aj za tie strieborné ozdoby. A prsteň by som brala všetkými desiatimi. Klasické dymové líčenie by som však tentoraz vymenila na fialové odtiene. Keď už, tak už. Ale ako každý rok, je to dáma s veľkým D.

8/10

273469

Erika Judínyová: Žiarivé prekvapenie večera

Monika: Erika bola jednou z najlepšie oblečených dám večera. Žltá farba jej pristane a perfektne vyriešeným dekoltom rozhodne strhla všetku pozornosť. Aj doplnky boli vyberané s jemnosťou. Tlieskam aj za glamour účes a výrazné dymové líčenie. Veľký pozor na ramienka z podprsenky!!!

10/10

Emi: Krásne žlté šaty decentne doplnila jemnými doplnkami a pristane jej aj tento mejkap. Mám však pocit, že ten účes je trochu prehnaný, už k aj tak výrazným šatám by som si zvolila niečo oveľa jednoduchšie. Aj by jej to viac pristalo...

9/10

273722

Iveta Malachovská: Dračica s vlečkou

Monika: Moderátorka je síce nápaditá a elegantná, ale na mňa je to už trošku moc. Máta ma najmä komplikovaná vlečka, ktorá Ivete pridala aj nejaké tie tvrdo zhodené kilogramy. Líčenie aj účes bolo fajn. Namiesto vlečky by som ale rozhodne volila radšej výraznejšie šperky...

7/10

Emi: Elegantná ružová róba dala vyniknúť jej postave, na ktorej v posledných mesiacoch zapracovala. Jednoznačne patrila medzi kráľovné večera. Stačí si všimnúť len vypracované detaily a každý bude vedieť, o čom je reč.

10/10

273721

Andrea Cocherová: Elegantná čierna

Monika: Kus elegancie a vkusu má táto žena v sebe. Dokázala to aj na tohtoročnom Plese v opere, kde prišla v šatách od Marcela Holubca. Osobitne tlieskam náušniciam a čipkovému bolérku! Aj klasicky čierna elegancia sa musí vedieť nosiť...

10/10

Emi: Žena, ktorej závidím postavu po troch deťoch, zmysel pre styling a módne cítenie. Všetko dokonale zladila až do detailov a šaty z dielne Marcela Holubca hovoria samy osebe. Čierna, ako aj fialová je hitom tejto sezóny, takže pani Cocherovej tlieskam.

10/10

273720

Jana Keketi: Majsterka elegancie

Monika: Fotografka Jana Keketi si zvolila nádhernú medenú róbu, ktorej kraľoval rafinovane zdobený výstrih a ruža na útlom ramene. Jana bez chybičky doladila aj hladký drdol a doplnky. Pre mňa to jednoznačne vyhrala aj s lakom na nechty. Normálne nádych Hollywoodu...

10/10

Emi: Táto róba ma zaujala hneď. Najprv farbou a potom tou kvetinovou dekoráciou na pleciach. Ona bola aj minulý rok veľmi pekná, takže tento rok to opäť nemohlo byť ináč. Páči sa mi účes, je veľmi elegantný, ako aj mejkap.

10/10

273719

Milka Vášaryová: Prekvapivo nedokonalá

Monika: Pri tejto dáme som zostala prekvapená. Herecká stálica každý rok patrí medzi najlepšie oblečené dámy plesu, no tentoraz sa k nim ani len nepriblížila. Vínovo červená jej pridáva roky a strih zas kilogramy. A rukavičky mi akosi neladia... Videla som ju už oveľa lepšie oblečenú.

6/10

Emi: Prvé, čo som si všimla, bol jej náramok. A nedokázala som sa vinadívať ešte dlho. Dokonca som sa prichytila, že ju sledujem pri každej príležitosti, lebo z nej sálala obrovská energia. Bolerko môžem tiež len chváliť. Bola krásna.

 

10/10

273718

Alena Heribanová: Nestárnuca "cica"

Monika: Alenka je jednoznačne kočka a svoj "post" udržala aj tentokrát. Zlatistá trblietavá róba na jej útlej postave sedela ako uliata a nazberkaná ozdoba zvýrazňuje ramená a šiju. Účes, náušnice a obuv by som ale rozhodne vymenila.

9/10

Emi: Bolo to tento rok trochu vykvetinkované, ale vôbec mi to neprekážalo. Hoci som počula hlášky, ktorým áno. Alenku chválim, všetko je namieste a to dokonale. Možno by som len na ruku pridala jemný náramok.

10/10

273717

Zdena Studenková: Sexi sivá myška

Monika: Čo by to bol za Ples v opere bez Zdeny Studenkovej? Tentokrát však známa elegánka neprekvapila teatrálnou róbou. Zrejme prišla na chuť jednoduchosti. Na túto príležitosť však podľa mňa mohla zvoliť niečo honosnejšie. S vypnutými vlasmi a výraznými šperkami by opäť žiarila.

6/10

Emi: Keď sa stretnú gracióznosť, elegancia a jemnosť, tak to má presne vyzerať. Zdenku som nikdy, prízvukujem nikdy nevidela zle oblečenú, mohlo ísť o akúkoľvek akciu. Ja sa pred ňou klaniam. P.S.: Tie lodičky chcem.

10/10

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Roman Malatinec (Hlas-SD)
Malatinec k novele o medveďoch: Ľudia na Slovensku na tento zákon čakajú
David bol naštvaný na celý svet. Chcel zomrieť a zanechať čo najviac bolesti...
Trpel strelec z Prahy David († 24) duševnou poruchou? Čo vyšetrovatelia prezradili o motíve činu
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Rezort financií má farmárom poskytnúť návratnú finančnú výpomoc: Musia splniť podmienky
Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí